Beverly Nutrition

Publicat per Manel Angrill Ayala a

Beverly Nutrition, empresa líder al sector de la nutrició esportiva. En continua recerca de l'excel·lència, Beverly Nutrition s'ha convertit en una empresa de referència al sector de la nutrició esportiva i els suplements esportius.

Beverly Nutrition ha desenvolupat una àmplia gamma de productes de nutrició esportiva per a tot tipus desportistes i/o atletes siguin professionals, de competició o simplement els agradi practicar esport.

Durant els més de 25 anys d'experiència, Beverly Nutrition ha esdevingut sinònim de qualitat i confiança. Estem compromesos amb l'eficàcia de cadascun dels nostres suplements nutricionals i hem obtingut l'exclusiu certificat GMP (Good Manufactured Practise) que avala la qualitat i l'excel·lència dels nostres suplements al llarg de tot el procés de fabricació (formulació, selecció de matèries, elaboració, empaquetat).

La nostra filosofia és estar a l'avantguarda, tant de matèries primeres com de formulacions, per cobrir les necessitats de tots els atletes a totes les disciplines esportives: Fitness, culturisme, esports de resistència, natació, boxa, esports de raqueta, futbol, ​​triatló etc . També hem desenvolupat una línia de suplements vitamínics , vitamines per a qualsevol persona que es vulgui sentir millor i més saludable, que practiquin o no esport.

Beverly Nutrition compta amb un equip preparat i que investiga, de manera independent, totes les novetats que apareixen al mercat per tal de satisfer el consumidor més exigent. Tots els nostres suplements esportius compten amb una qualitat i eficàcia provades perquè s'aconsegueixin els objectius i el rendiment establert.

Tot això ha fet que Beverly Nutrition sigui una de les marques a suplements esportius que més ha innovat i amb més creixement dels últims anys. Per això, des de Beverly Nutrition seguim treballant per superar les expectatives dels nostres clients i perquè, cadascun, dels nostres clients productes de nutrició esportiva funcionin des de la primera presa. Estem compromesos amb tots els esportistes i totes aquelles persones que cerquen un estil de vida saludable.